Achtergrondafbeelding

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn - naast mantelzorgers - onmisbaar als het gaat om het welzijn van de cliënten. Door aandacht, een luisterend oor, een ontspannende activiteit. Word jij die onmisbare vrijwilliger bij ZINN? Wij waarderen jouw hulp!

De redenen om vrijwilliger te worden zijn vaak heel divers. Voor ZINN is het belangrijk dat je enthousiast en betrokken bent bij het welzijn van ouderen, verantwoordelijkheid kunt dragen en (redelijk) zelfstandig kunt werken. Jouw versterking kan al vanaf een dagdeel per week waardevol zijn. Kijk bij ‘vacatures’ voor een vrijwillige functie die jou past.

Maatschappelijke betrokkenheid

Initiatieven vanuit het bedrijfsleven, onderwijs en de culturele sector stelt ZINN zeer op prijs. Geef de maatschappelijke betrokkenheid vorm door middel van vrijwilligerswerk. Heb je een bijzonder talent in de muzikale, creatieve of culturele sector? Beoefen je dit talent in een groep? Misschien is het leuk om de repetitie eens voor de bewoners van ZINN uit te voeren. De coördinator van ZINN gaat graag met je in gesprek.

Vrijwilligers Academie

ZINN investeert via de Vrijwilligers Academie in scholing en begeleiding van vrijwilligers. Door cursussen over o.a. ziektebeelden, begeleiding van minder mobiele ouderen en gespreksvaardigheden te bieden wil ZINN je helpen om van je carrière als vrijwilliger een succes te maken. De cursussen en workshops worden door specialisten gegeven. Je staat er bij ZINN niet alleen voor en daar hebben we samen veel baat bij!

Contactgegevens vrijwilligerscoördinator

Annemiek Ekamper (De Dilgt en De Burcht)
Telefoonnummer: 06-51220675
Email: vrijwilligerswerk@zinnzorg.nl

Christl Latupeirissa (De Brink, De Es, De Pelster, Zuiderflat)
Telefoonnummer: 06-30504393
Email: vrijwilligerswerk@zinnzorg.nl